We are

VERHEIJEN
CREATIVES

And this is our story.Wij zijn Verheijen Creatives. Wij doen meer dan 'mooie' logo's en websites maken. Wij streven er altijd naar om dingen te creeren die iets toevoegen. Betekenis.
Daarom ligt onze focus niet op de producten van bedrijven en de visuele identiteit, maar op het merk. Ons doel is om van elk merk een betekenisvol merk te maken. Een betekenisvol merk is meer dan een naam, logo en producten. Het is een bron van inspiratie.

Eric Verheijen
Founder & Creative Director

"Great work is the result of
great people working together"

"Op 20 februari 2011 ben ik officieel begonnen met mijn eigen bedrijf. Ik wist niet precies wat ik wilde doen en had mijn pad nog niet uitgestippeld. Een ding wist ik wel zeker. Ik wilde mensen enthousiasmeren en inspireren. Bedrijven en merken met mooie concepten betekenis geven en deze betekenis duidelijk communiceren. Krachtige merken maken.

De jaren gingen snel voorbij en inmiddels kan 'ik', 'wij' zeggen, omdat Verheijen Creatives een team van getalenteerde mensen is. Mensen met dezelfde visie en hetzelfde doel. Samenwerken met mensen die hetzelfde geloven is het belangrijkste onderdeel van een goed team. Bij ons gaat het daarom nooit over 'wat' we gaan doen, maar 'waarom' we iets willen doen. Alleen als we vechten voor dezelfde doelen, samen werken vanuit dezelfde 'core beliefs' en vertrouwen hebben in elkaar, kunnen we ons 'true potential' bereiken.

Great work is the result of great people working together."

We believe that a meaningful
brand can inspire.

Een van de sterkste en krachtigste merken we kennen is Batmanbatman. Batman is generaties lang een voorbeeld, een rolmodel voor jong en oud. Dit komt omdat je je kunt identificeren met Batman. Het merk Batman heeft letterlijk een 'brandstory'. Een brandstory die overal ter wereld steeds opnieuw wordt verteld. Al meer dan 75 jaar.

Maar niet alleen een letterlijk verhaal is een brandstory. Elk merk heeft een brandstory. Daar ligt onze fascinatie voor betekenisvolle merken. Want elk betekenis vol merk, heeft een krachtige brandstory. Hiermee kunnen betekenisvolle merken inspireren.

Een aantal mooie merken waar we voor hebben mogen werken:

DA Drogist - Logo Bakker Bart - Logo Itesso - Logo Dutch Bicycle Rental - Logo Diamond Tools Europe - Logo Philips - Logo Yoursurprise - Logo Entimo - Logo Purelime - Logo Womoda - Logo

ONS VERHAAL VERTELD WIE WIJ ZIJN

WAAR WE IN GELOVEN arrow